Περισσότερες πληροφορίες

Η επιχείρησή μας RESECOM ΕΥΔΑΙΜΩΝ η οποία εδρεύει στο Μέτς στην Αθήνα, με συνέπεια και επαγγελματισμό, δραστηριοποιείται εδώ και 33 χρόνια στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, παρέχοντάς σας τις ιδανικότερες λύσεις σε θέματα ασφάλειας σπιτιών, καταστημάτων , γραφείων , εργοστασίων και οποιοδήποτε είδος χώρου σε όλη την επικράτεια.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης,  Αναστάσιος Ευδαίμων, από το 1991 διεκπεραιώνει μελέτες με υπευθυνότητα, γνώση, εξειδίκευση και αξιοπιστία σε ολοκληρωμένες λύσεις στον ευαίσθητο τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Όπως συστήματα συναγερμού, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, πυρανίχνευση και πυροπροστασία, μετάδοση εικόνας μέσω internet, θυροτηλεοράσεις συστήματα ελέγχου πρόσβασης κ.α. Μέσω της μακρόχρονης εμπειρίας, της κατάρτισης και της αξιοπιστίας, η επιχείρηση  μας έχει αναπτύξει την ικανότητα της άμεσης προσαρμογής στις ολοένα αναπτυσσόμενες τεχνολογίες, τοποθετώντας την στους πιο αποτελεσματικούς παρόχους  ασφαλείας του χώρου. Εξασφαλίσαμε με  τον τρόπο αυτό ικανοποιημένους και μακροχρόνιους πελάτες όπως τις Ένοπλες Δυνάμεις, τη Πυροσβεστική υπηρεσία , τη GROUPAMA ασφαλιστική εταιρεία, την ΙΟΝ σοκολατοβιομηχανία, το ΚΕ.Θ.Ε.Α και πλήθος ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Στόχος

Ο στόχος της RESECOM ΕΥΔΑΙΜΩΝ είναι να επιλέξει για εσάς τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας, να μπορείτε να τα χειριστείτε και το σημαντικότερο να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς και σίγουροι για εσάς, τη περιουσία και τους ανθρώπους σας.

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση κι εκπαίδευση, με συνέπεια την άριστη γνώση των συστημάτων ασφαλείας, των σημείων τοποθέτησής τους, του άψογου χειρισμού τους και το κυριότερο, της καταλληλότητάς τους σε σχέση με το χώρο σας, σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη έως την Θεσσαλονίκη.

Ασύρματη επικοινωνία

Πάντα προτείνουμε στα εγκαταστημενα απο εμας συστηματα ασφαλειας ,την προσθηκη  συσκευής ασύρματης επικοινωνίας GPRS. Η συσκευή αυτή ,μας δίνει  τη δυνατότητα να διαχειρηστούμε το σύστημα ασφαλείας σας σε τυχών προβλήματα και περιπτωσεις αναγκης αμεσης επεμβασης και παραμετροποιησης  ,όπως για παράδειγμα να αλλάξουμε έναν κωδικό, να απενεργοποιήσουμε ένα αισθητήριο που φέρει πρόβλημα ή ακόμα και να οπλίσουμε το σύστημα σε περίπτωση που ο πελάτης το ξέχασε. Επιπλεον συνδέει  το σύστημα ασφαλείας με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων ασύρματα με τη βοήθεια μιας κάρτας SIM ,διαχωρίζοντας έτσι το σύστημα ασφαλειας απο την σταθερη και προσβασιμη  τηλεφωνία του χώρου. Το τελευταίο παρέχει απόλυτη ασφάλεια καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι η πρώτη κίνηση ένος διαρρήκτη είναι η αποκοπή της τηλεφωνίας στον χώρο ώστε να μην ειδοποιηθεί η αστυνομιία απο το Κ.Λ.Σ.

24ωρα Κέντρα Λύψεως Σημάτων

Σήμερα συνεργαζόμαστε άριστα με τα μεγαλύτερα 24ωρα Κ.Λ.Σ στην Ελλάδα.

Προϊόντα που χρησημοποιούμε

Δουλεύουμε πάντα με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς ώστε να πετύχουμε αντοχή στο χρόνο, εύκολη και κατανοητή λειτουργία για όλους και μακροχρόνια εγγύηση και τεχνική κάλυψη. Επιλέγουμε AJAX για τα ασύρματά μας συστήματα με το καλύτερο λογισμικό της αγοράς , εξαιρετική εφαρμογή διαχείρησης του συστήματος μέσω κινητού τηλεφώνου και τον ομορφότερο σχεδιασμό. Για τις ενσύρματες μας λύσεις δουλεύουμε με PARADOX , μια απο τηις κορυφαίες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως με τα πιο ανθεκτικά συστήματα της αγοράς και με 7 χρόνια εγγύηση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την εγκατάσταση των παραπάνω.

Συνεργασίες

Οι συνεργάτες μας και εμείς στην RESECOM ΕΥΔΑΙΜΩΝ παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας
για οποιαδήποτε ανάγκη έχετε ή απορία που αφορά την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων,
του χώρου σας και των αντικειμένων που έχουν αξία για εσάς.

 

 

Αξιολογίσεις

Πολυ καλη εξυπηρετηση πολυ καλη συνεργασια

Read more
Κατερίνα Αργύρη

Κατερίνα Αργύρη

2 hours ago

Άμεση εξυπηρέτηση και ευγένεια! Ο Σπύρος εντόπισε πολύ έξυπνα το πρόβλημα και αποκατέστησε την βλάβη. Τιμές προσιτές. Ευχαριστούμε!

Read more
Μαρια Μαρια

Μαρια Μαρια

4 days ago

Άμεση εξυπηρέτηση,ευγενικοί και συνεπείς στην εργασία

Read more
Κική Χωρίκη

Κική Χωρίκη

3 weeks ago

Συνεπείς,επαγγελματίες,ευγενικοί,τους προτείνω !!!!

Read more
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΚΚΟΤΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΚΚΟΤΑΚΗ

a month ago

Μας έχουν φτιάξει τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας.Οι καλύτεροι επαγγελματίες με διαφορά ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Read more
Katerina Kaptziou

Katerina Kaptziou

a month ago

Οι καλύτεροι στο είδος τους!!! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!

Read more
xristina drosou

xristina drosou

a month ago

Αυτή η ιστοσελίδα χρησημοποιεί cookies

Εντάξει
https://resecomevdemon.gr/el/Systimata-Asfaleias-RESECOM-EVDAIMON-Mets-Athina